Voert u het jaarlijkse onderhoud ook uit tijdens de teeltwissel?

Voert u het jaarlijkse onderhoud ook uit tijdens de teeltwissel?

De zomer loopt op zijn eind. Daarmee komt de teeltwissel direct in zicht!

Doordat (delen van) de kas tijdens de teeltwissel leeg staan, is de teeltwissel een ideaal moment om onderhoud aan de kas uit te voeren. Plan nu een afspraak in voor het onderhoud van uw kassen. Daarmee verlengt u de levensduur!

De teeltwissel is traditioneel gezien een periode waarin veel kwekers onderhoud uit laten voeren. Dit omdat onze monteurs een hoger werktempo kunnen hanteren. Ze kunnen namelijk overal goed bij. Ook zijn ze minder afhankelijk van een bepaald klimaat in de kas en kunnen ze uw teelt niet beschadigen. Zo start u in een frisse kas aan het nieuwe teeltseizoen waardoor u schade en storingen voorkomt!

Wat kunnen we tijdens de teeltwissel voor u betekenen?

  • Regulier onderhoud aan de staal- en aluminiumconstructie
  • Onderhoud aan de goten en het luchtmechaniek
  • Glasreparatie
  • Verhelpen van verzakkingen of andere problematiek aan de fundering
  • Reiniging van de gehele kas en glas
  • Onderhoud aan de scherminstallatie, het insectengaas en rolgevels
  • Inspectie van de kas

Onze deskundige monteurs staan voor u klaar. We zorgen ervoor dat er efficiënt gewerkt wordt. Dit doen we door gebruik te maken van dronebeelden of inspectie. Zo zorgen we ervoor dat onze monteurs goed voorbereid aan het werk gaan. Dit scheelt in de kosten! Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat we veilig en volgens VCA** richtlijnen werken.

We werken volgens uw voorwaarden. Wenst u dat we op uurbasis werken dan doen we dit graag. Uiteraard werken we ook met vaste aanneemsommen. Ook bieden wij de mogelijkheid een onderhoudscontact bij ons af te sluiten.

Met een onderhoudscontract kiest u voor zekerheid: voor een vast bedrag par jaar bent u verzekerd van een vast aantal dagen onderhoud door onze vakkundige en gecertificeerde monteurs. Zo verlengt u de levensduur en voorkomt u productiestilstand. Ook maakt u gebruik van onze 24 of 48 uursservice. Dit houdt in dat wij de verplichting hebben om binnen 24 of 48 uur bij u op locatie te zijn na de melding van de schade. Voor de termijn van 24 uur betaalt u een extra toeslag. Indien er sprake is van calamiteit op meerdere plekken in het land, heeft u als contractklant voorrang.

Afspraak inplannen
Dit doet u gemakkelijk en snel door te mailen naar marketingenverkoop@hstuinbouwservice.nl of door te bellen naar 0174-501368. We benadrukken het nogmaals: de teeltwissel is een gewilde periode. Wacht dus niet te lang en plan uw afspraak nu in!

UW AUTO LAAT U IEDER JAAR ONDERHOUDEN, WAAROM UW KAS DAN NIET?

 

Deel dit bericht